منوی دسته بندی

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

بزن بریم

عرق یونجه چیست

عرق یونجه یکی از پر استفاده ترین شکل های مصرفی گیاه یونجه می باشد که در طب سنتی هم به آن پرداخته شده است. عرق یونجه چون سبک شده ی خود گیاه یونجه می باشد، بنابراین بهتر از خود گیاه یونجه مورد استقبال قرار گرفته است و نحوه مصرف آن هم برای همه افراد راحتتر و بی دردسر تر می باشد و اثربخشی بهتری مشاهده شده است. عرق یونجه را با جوشاندن گیاه آن در آب و خنک کردن بخار ناشی از آن به دست می آورند که به نوعی می توان گفت مخلوطی از عصاره یونجه با آب می باشد.

عرق گیاه یونجه چیست
عرق گیاه یونجه چیست

گیاه یونجه، به دلیل اینکه سرشار از مواد مغذی و ویتامین های عالی برای سلامتی و درمان بیماری ها است به نام سلطان گیاهان یا پدر غذاها شناخته می شود. گیاه یونجه از جمله گیاهان دارویی است که می توان آن را به صورت خشک، تازه و به صورت عرق یونجه استفاده کرد.

برخی ها یونجه را با اسم علوفه دامی می شناسند و غافل از اینکه پادشاه گیاهان دارویی خوانده می شود، زادگاه رویش گیاه یونجه در آسیا و آفریقا می باشد، در این قاره بیشتر مورد استفاده قرار می گرفته است و به جرات می توان گفت جز اولین گیاهان دارویی می باشد که بشر از آن استفاده می کرده است.

عرق یونجه دارای طبعی گرم و تر بوده و مصرف عرق یونجه به دلیل وجود ترکیبات مفید می تواند به با قرار گرفتن در دسته گیاهان دارویی بسیاری از مشکلات و امراض را مرتفع گرداند.


خواص عرق یونجه

خواص عرق یونجه برای چاقی

خواص عرق یونجه برای چاغی
خواص عرق یونجه برای چاغی

اکثر افرادی که از لاغری رنج می برند به دنبال راه حل هایی برای افزایش وزن خود هستند، اگرچه برای افزایش وزن داروهای شیمیایی مختلفی در دسترس است، اما محصولات گیاهی راه حلی بی ضرر و کم خطر برای این هدف محسوب می شوند. مصرف عرق یونجه یکی از روش های موثر برای افزایش اشتها و در نتیجه افزایش وزن شناخته شده است. برای درمان لاغری یونجه را با شکر بخورید و همچنین می توانید عرق یونجه را با شکر مخلوط کرده، 10 صبح و 5 بعدازظهر نوش جان کنید.


خواص عرق یونجه برای چاقی صورت

یکی از خواص عرق یونجه ، چاقی صورت است که برای چاق شدن صورت از عرق یونجه به این صورت استفاده کنید که نصف لیوان عرق یونجه را با آب ترکیب کنید و یک بار در صبح و یک بار بعد از ظهر، میل کنید. فقط به یاد داشته باشید که در مصرف آن زیاد روی نکنید.


خواص عرق یونجه برای دوران شیردهی

خواص عرق یونجه برای دوران شیردهی

عرق یونجه به علت دارا بودن بیشتر ویتامین‌ها و املاح معدنی، برای افزایش و بهبود ارزش غذایی شیر مادر، بسیار مفید است. از این رو توصیه می‌شود که مادران در دوران شیردهی، از عرق یونجه به اعتدال استفاده کنند.


خواص عرق یونجه برای معده

عرق یونجه طبع گرمی دارد و سرشار از فیبر است، به عنوان درمانی برای رفع مشکلات و بیماری‌های گوارشی محسوب می شود. مصرف عرق یونجه برای رفع مشکلاتی مانند ورم معده، زخم معده، التهاب و سوء هاضمه موثر است. عرق یونجه به علت داشتن اثرات ملین به افزایش حرکات روده کمک می‌کند و سبب بهبود مشکلات گوارشی از قبیل یبوست خواهد شد.


خواص عرق یونجه برای افزایش توانایی جنسی در آقایان

حدود 50 درصد ناباروری‌ها مربوط به آقایان است. رایج‌ترین علت آن کم بودن حجم مایعات تناسلی و تعداد اسپرم شناخته شده است.

با مصرف متعادل از عرق یونجه می‌توان این مشکل را برطرف ساخت. اما به عنوان تنها راه درمان نمی‌توان به این روش بسنده کرد. لازم است از متخصصین در این زمینه مشورت دریافت کرد تا طبق شرایط فردی، درمانی موثر تجویز شود.


خواص عرق یونجه برای کلیه

خواص عرق یونجه برای کلیه
خواص عرق یونجه برای کلیه

به همین دلیل با افزایش مصرف آب و دفع ادرار، منجر به بهبود عملکرد کلیه ها می گردد و می تواند مانع از بروز مشکلات کلیوی شود.علاوه بر این عرق یونجه به دلیل داشتن خواص فوق العاده برای بهبود مشکلات کلیوی موثر است.


عرق یونجه برای درمان شب کوری

شب کوری یک اختلال بینایی است که فرد در تاریکی یا در هنگام شب دچار ضعف بینایی می‌شود، اما این اختلال فقط در شب اتفاق نمی‌افتد.

ممکن است که فردی از جایی که روشن بوده وارد محیطی شود که نور کم‌تری دارد از این رو چشم به زمان طولانی نیاز دارد که خود را با نور این محیط تطبیق دهد. گیاه یونجه، به خصوص عرق یونجه با املاح، مواد معدنی و ویتامینی که دارد، در درمان شب کوری می‌تواند بسیار موثر باشد.


خواص عرق یونجه برای کبد چرب

عرق یونجه با دفع سموم و پاکسازی کبد برای درمان کبد چرب موثر است و در طب سنتی مصرف آن برای رفع این مشکل توصیه شده است. البته باید به خاطر داشته باشید که مصرف بیش از حد آن هم برای کبد مضر است.


عرق یونجه برای تقویت سیستم ایمنی بدن

عرق یونجه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
عرق یونجه برای تقویت سیستم ایمنی بدن

برای در امان ماندن از انواع بیماری‌ها، باید به تقویت سیستم دفاعی بدن با دریافت انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی پرداخت. وجود انواع ویتامین‌ها و مواد مغذی در عرق یونجه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

امروزه که یونجه کمتر در دسترس است و برخی فصول نمی‌توان آنرا یافت، بهتر است از جایگزین آن یعنی عرق یونجه که تمام فواید آن را در بر دارد، بهره گرفت.


خواص عرق یونجه برای افزایش قد

خواص عرق یونجه برای افزایش قد
خواص عرق یونجه برای افزایش قد

عرق یونجه به دلیل داشتن مواد معدنی مهمی مانند پتاسیم، کلسیم، آهن و منگنز و ویتامین هایی مانند ویتامین D برای تقویت و استحکام استخوان ها بسیار موثر است. به همین جهت این عرق گیاهی تاثیر مثبتی بر روی ساخت استخوان ها و افزایش قد کودکان در سن رشد می گذارد.


خواص عرق یونجه برای درمان کم خونی

استفاده از عرق یونجه یا شربت یونجه می تواند به درمان کم خونی کمک کند. برای درست کردن شربت یونجه می توانید 100 گرم یونجه خشک را در یک لیتر اب بجوشانید تا آب آن نصف شود، بعد آن را صاف کرده و دوباره با 900 گرم شکر ترکیب کرده و می جوشانیم تا شربت یونجه درست شود.


دیگر خواص عرق یونجه

خواص عرق یونجه
خواص عرق یونجه
  • کنترل و درمان رعشه یا لرزش بدن
  • درمان نرمی استخوان
  • درمان تورم و التهابات پوستی
  • خواص عرق یونجه برای کاهش غلظت خون
  • عرق یونجه برای کنترل قند خون
  • از آن برای باز شدن قاعدگی استفاده می شود.
  • درمان سرفه با عرق یونجه
  • کاهش و کنترل خونریزی داخلی
  • خواص عرق یونجه برای رفع استرس و ایجاد آرامش
  • درمانی برای ادرار خونی
  • درمان اسهال با عرق یونجه
  • برطرف کردن عوارض سرماخوردگی

نحوه مصرف عرق یونجه

نحوه مصرف عرق یونجه
نحوه مصرف عرق یونجه

بطور کلی، عرق یونجه را باید 3 بار در روز به میزان 1 استکان بعد از هر وعده غذایی مصرف کنید .به خاطر داشته باشید که قبل از شروع این درمان گیاهی ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.


عوارض زیاده روی در مصرف عرق یونجه را بشناسید

عوارض عرق یونجه
عوارض عرق یونجه

عرق یونجه هم مانند هر داروی گیاهی دیگر در کنار خواصی که برای سلامتی بهمراه دارد باعث بروز عوارضی هم می شود. عوارض ناشی از مصرف بیش از حد عرق یونجه شامل: حساسیت پوست نسبت به آفتاب، اختلال در جذب ویتامین E، اسهال، کاهش قند خون، مشکلات گوارشی مانند نفخ، واکنش های حساسیت زا.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

تحریریه/شاه حاتمی وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *